In de Dorpskamer is het afhaalpunt van bibliotheekorganisatie AanZet gevestigd, op de reguliere openingstijden kunt u hier u thuis of in de Dorpskamer gereserveerde boeken ophalen. En gelezen boeken weer inleveren.
Heeft u vragen over het reserveren van boeken, vraag het gerust aan een van onze vrijwilligers.

Naast de afhaalpunt bezit de Dorpskamer een eigen collectie aan jeugd en volwassen boeken, die u zonder lidmaatschap van AanZet kunt lenen.

Ook staan er een pc  in de Dorpskamer waar u vrij gebruik van kunt maken, in de Dorpskamer is ook gratis WIFI, vraag het wachtwoord aan een van de vrijwilligers. In de Dorpskamer staat ook een kopieerapparaat /printer waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken.

In de Dorpskamer staat de koffie of thee of een glaasje fris altijd klaar, dus schroom niet en ga lekker aan één van de tafels of lekker op de bank zitten en neem een lekker bakje koffie of wat u wilt.

Naast deze vaste openingstijden organiseren wij ook regelmatig extra activiteiten, u vind deze in de agenda, bij deze activiteiten zijn er vaak gewijzigde openingstijden dus houdt de agenda goed in de gaten.

De Dorpskamer is open vanaf 28 november 2015, de Dorpskamer is een initiatief van de Dorpsraad Giessenburg.
Op dit moment draait de Dorpskamer met een team van 40 vrijwilligers.

Het bestuur van de stichting Dorpskamer Giessenburg bestaat uit:

Voorzitter: mevrouw M. van Wijngaarden

Secretaris: Mevrouw P. van ’t Hof

Lid: Vacant

Lid: Mevrouw M. Timmermans

De activiteitencommissie bestaat uit:
Vacant

De PR wordt gedaan door:
Vacant

De beoordeling van de ontvangen boeken en spellen wordt gedaan door:
Mevrouw P. Korevaar
Mevrouw R. Korevaar

 

 

 

 

 

Delen: