Repair café

Donderdag 18 juni is Repaircafe open. Houdt u aan de regels.

In de Dorpskamer in Giessenburg  op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur weer het maandelijkse Repair Café. Daar willen wij proberen u te helpen bij het repareren van alledaagse spullen. Onze vrijwilligers staan met hun gereedschappen voor u klaar om de door u meegebrachte spullen te bekijken. Zo heeft u de kans om de dingen die u misschien al weg wilde gooien weer opnieuw te gaan gebruiken.

Met allerlei verschillende zaken kunt u bij ons terecht. Of u nu kleine elektrische apparatuur heeft, kleding, huistextiel of speelgoed, een fiets of meubelstuk waar iets aan mankeert? Neem het mee naar ons en de kans is groot dat u er weer heel lang plezier van heeft.

repair cafe dorpskamer

Wat zijn de kosten?

De arbeid kost niets! Omdat wij volledig draaien met de hulp van vrijwilligers hoeft het reparatiewerk voor u geen kosten met zich mee te brengen. Onderdelen die moeten worden vervangen zijn echter wel voor uw rekening. Uw bijdrage in de vorm van een vrijwillige gift stellen wij uiteraard op prijs!

Ook kunt u uw spullen die naar de kringloop mogen op deze morgen brengen en worden ze meegenomen naar de Kringloop Giessenlanden!!!

Het Repair Café is een initiatief van de Kringloop Giessenlanden en de Dorpskamer.  Het repair café is iedere derde donderdag van de maand. Wilt u ook helpen, graag ! Kom langs en we maken u enthousiast.

repair cafe

Delen: