Boekbespreking en gesprek over “De Berg van het Leven” van Alieke Kemkes

Ik (Alieke Kemkes) heb een boek geschreven over een heftige periode in mijn leven. Het boek heet ‘De berg van het leven’. Ik heb een boek geschreven om andere mensen te kunnen helpen die het zelfde hebben meegemaakt of er midden in zitten. Maar ook om andere mensen kennis te geven en een stukje te laten zien van hoe een berg van het leven eruit kan zien. Een heftige reis door de bergen, met diepe, donkere, sombere en zwarte dalen. Maar ook met mooi bergtoppen, motiverende supporters en dingen die ik heb geleerd onderweg. Ik zou mijn verhaal graag willen delen in de dorpskamer en ik sta open voor alle vragen.

Hoe de avond er ongeveer uit gaat zien:

  • Inloop van 19.30-20.00
  • 20.00 – 20.30 presenteer ik mijn boek en vertel ik hier iets over.
  • 20.30-21.45 onder het genot van een bak koffie of iets dergelijks een gesprek met elkaar en/of persoonlijke vragen die aan mij gesteld mogen worden.

Delen: